Bugun...



SİZE KUŞADASI KAMUOYU ADINA SORUYORUM:

KUŞADASI GAVUR BELEDİYESİ Mİ ?

facebook-paylas
Tarih: 10-04-2022 12:05

SİZE KUŞADASI KAMUOYU ADINA SORUYORUM:

KUŞADASI GAVUR BELEDİYESİ Mİ ?

Sayın AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, sosyal medya hesaplarınızda zaman zaman yalnızca siyasi algı yaratmak adına eksik ya da yanlış bilgilerle paylaşımlar yapıyorsunuz. Buna gerekçe olarak da Kuşadası’nın menfaatlerini savunduğunuzu belirtiyorsunuz. Ancak öyle bir yaman çelişki içindesiniz ki; Kuşadası’nın menfaatleri ilçe temsilcisi olduğunuz iktidar partisi ve kurumları tarafından yok sayılırken hiç sesiniz çıkmıyor.

SİZE KUŞADASI KAMUOYU ADINA SORUYORUM:

1-Güzelçamlı 440 Ada 4 parselde bulunan 23.240 metrekare alanlı park imarlı taşınmaz Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken 4046 sayılı Özelleştirme Yasası gereğince özelleştirme idaresine devredilirken itirazınız oldu mu?

2-Park imarlı alanın Millet Bahçesi yapılması için belediyemiz tarafından yapılan talep özelleştirme idaresince reddedilirken Kuşadası menfaatleri adına itirazınız oldu mu?

3-Taşınmazın “PARK” olan imar durumu “Ticaret Turizm ve Konut” olarak dönüştürülürken, buna Kuşadası Belediyesi tarafından itiraz edilirken desteğiniz oldu mu? Belediyemiz konuyla ilgili Danıştay 6. Dairesine 2021/ 8322 E. numarası ile dava açtı. Dava süreci devam ediyor. Sizin ilçedeki iktidar temsilcisi olarak bu konuda kamu yararı için ne gibi bir girişiminiz oldu?

4-Davutlar Mahallesi tapunun 724 ada 7-8-9 parseller ile 439 ada 4 parselinde kayıtlı toplam 36.730 m2 alana sahip SPOR TESİSLERİ ALANI imarlı taşınmaz Maliye Hazinesi adına kayıtlıyken 4046 Sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri gereğince Özelleştirme İdaresi Başkanlığına devredilmiştir. Buna bir itirazınız oldumu?

5-Taşınmazlarda Cumhurbaşkanlığı kararı ile plan değişikliği yapılarak SPOR TESİSLERİ ALANI olan imar durumu Ticaret-Turizm-Konut kullanımına dönüştürülmüştür. Belediye tarafından itiraz edilmiştir. Siz iktidar temsilcisi olarak Kuşadası menfeatleri adına itirazda bulundunuz mu?

6-Camikebir Mahallesi tapunun 50 ada 12 parselinde mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı 1068 m2 alana sahip taşınmazın (Eski Jandarma Binasının bulunduğu alan) imar durumu BELEDİYE ÖZEL PLANLAMA ALANI şeklindeyken Çevre Ve Şehircilik Bakanlığınca taşınmazın imar durumu BLOK NİZAM 5 KAT TİCARET kullanımına dönüştürülmüştür. Bu konuda da bir itirazda bulundunuz mu?

7-Soğucak Mahallesi tapunun 455 ada 1 parselinde 50.625 m2 alana sahip E:0,15 H:9,50 KAMU EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ ALANI (Emekli Sandığı) imarlı taşınmaz Sosyal Güvenlik Kurumu adına kayıtlıyken 4046 Sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri gereğince Özelleştirme İdaresi Başkanlığına devredilmiştir. Özelleştirme İdaresince taşınmazın imar planı değişikliği çalışmalarına başlanılmıştır. Bu taşınmaza da muhtemelen diğerlerinde olduğu gibi Ticaret-Turizm-Konut kullanım kararı getirilecektir. Bu konuda bir itirazınız olacak mı?

8-4706 Sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 5. Maddesi gereğince , “Belediye ve mücavir alan sınırları içindeki Hazineye ait taşınmazların satış bedellerinin tahsil edilen kısmından İlçe Belediyesine ve Büyükşehir Belediyesine pay verilmesi hükme bağlanmıştır. Ancak, 4046 Sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun çerçevesinde Özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlar kapsam ve programa alındıklarında statüleri değiştiğinden Hazineye ait taşınmaz olarak değerlendirilmediğinden özelleştirme uygulamalarından elde edilen gelirlerde özelleştirme fonu dışında başka bir hesaba yatırılamadığından fondan Belediyeye kaynak aktarılmasına olanak bulunmamaktadır.

YUKARIDA BAHSETTİĞİMİZ TÜM ALANLAR HAZİNE ARAZİSİ İKEN ÖZELLEŞTİRİLMEYE DEVREDİLEREK KUŞADASI BELEDİYESİNİN % 25 KAZANCI GASP EDİLMİŞTİR.

SAYIN MUSTAFA GÖKÇE KUŞADASI KAMUOYU ADINA BİZ SORUYORUZ:

KUŞADASI BELEDİYESİ GAVUR BELEDİYESİ MİDİR?

PARK ALANLARI – SPOR TESİS ALANLARI – BELEDİYE ÖZEL PLANLAMA ALANLARI TİCARET VE KONUT ALANLARINA ÇEVRİLİP ÖZELLEŞTİRİLİRKEN NEREDESİNİZ. SİZİN İKTİDARINIZ VE BAĞLI KURUMLARI TARAFINDAN KUŞADASI ALEYHİNE YAPILAN İŞLEMLERİNE İTİRANIZ OLUYOR MU?

BU KONULARDA AÇACAĞIN BİR DAVA HATTA BİR İTİRAZ DİLEKÇENİZ İLE GERÇEKTEN KUŞADASI’NIN MENFAATLERİNİ DÜŞÜNEN BİR SİYASETÇİ OLABİLİRSİNİZ. AMA OLAMAYACAĞINIZ GÜN GİBİ APAÇIK ORTADA İKEN MİLLETİN AKLI İLE DALGA GEÇMEYİ BIRAKIN ARTIK.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI