Bugun...



KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

GELİYOR GELMEKTE OLAN

facebook-paylas
Tarih: 01-04-2022 22:37

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde Kuşadası'nda bir araya gelen CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanı düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri toplantılar için bu kez Kuşadası’nda bir araya gelmişti. Ülke gündemini değerlendirdikleri toplantı sonrasında, Kuşadası esnafını ziyaret etmişti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in eşlik ettiği gezi programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’da katılmıştı. Yoğun ilgi nedeniyle, muhalif guruplar yine sahneye çıkmış, algı operasyonu yapmaya kalkışmıştı. CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek Sosyal medya üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışan muhalif guruplara sert cevap verdi. Gürbilek yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta içinde CHP li 11 Büyükşehir Belediye Başkanımızın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde ilçemizde bir araya gelmesiyle adeta tarihi bir gün yaşadık. Kuşadalı hemşehrilerimizin başkanlarımıza olan yoğun ilgisi ve sevgisi bazılarını çok korkutmuş olmalı ki yine her zaman yaptıkları gibi algı yaratmaya yönelik ,asılsız açıklamalarda bulunmuşlar. Büyükşehir ve Kuşadası belediyelerimize yönelik bu açıklamaları korkularının bir göstergesi olarak nitelendiriyorum.Ama unutulmamalı ki korkunun ecele faydası yok.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizin sorumluları,20 senedir ülkeyi yöneten, vatandaşı kuru ekmeğe muhtaç eden beceriksiz siyasetçiler hiç aynaya bakmıyorlar anlaşılan. Bırakın artık boş konuşmayı,millet yoksulluktan kırılıyor. 20 senelik iktidarınız sonucunda bu güne baktığımızda 12 milyon vatandaşımızı sosyal yardımlarla geçinir durumda yaşamaya muhtaç hale getirdiniz. Pazar poşetini dolduramayan halkımızı düşürdüğünüz hali tek bir örnekle açıklayayım; pazarlarda artık çeyrek lahana satılıyor. Anlar veya utanırmısınız bilmem ama birde şöyle ifade edeyim; bir lahanayı almak için dört vatandaşımız bir araya gelmek zorunda kalıyor. 4 Martta yüzde 20 zam yaptığınız şekere bugünde yüzde 30 zam yaparak vatandaşı içeceği çayın içine şeker koyamaz hale getirdiniz. Benzin fiyatları aldı başını gitti.Çiftçi traktörünün, vatandaş arabasının kontağına kilit vurmak zorunda kaldı. Fahiş elektrik zamlarından sonra esnaf dükkânının içindeki ışıkları açamaz hale geldi.

Mübarek Ramazan ayına gireceğimiz bu günlerde vatandaşımıza manda yoğurdu tarifi vereceğinize zamları geri çekinde insanımız bir nebze de olsa rahat bir nefes alsın.

Ayrıca siz ne kadar görmezden gelseniz de hemşehrilerimiz uyum içinde çalışan Büyükşehir ve Kuşadası Belediyelerimizin hizmetlerini görüyor ve taktir ediyor.

Martın sonu bahar, kıskançlığın sonu kahır. GELİYOR GELMEKTE OLAN.”

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI